Fitness sál

Dá se říct, že celé fitness je v podstatě funkční zónou. Na hlavní ploše je možné cvičit s činkami, skákat, běhat, protahovat se a využívat podlahy, na kterou lze rozumnou intenzitou odhodit činku.

Hlavní fitness plocha – tělocvična vznikla z bývalé restaurace a je vcelku rozlehlá, proto jsme mohli uprostřed vytvořit “běžeckou dráhu” – její odpružený povrch Mondo se používá na OH a MS v atletice. Jeho vysoká kvalita umožňuje bezpečné skoky přes překážky, poskoky, či výpady s činkou a další “atletické disciplíny”, které zpestří Váš trénink. Používáme klasické stroje Grün Sport, které jsou vyrobeny z masivního profilu a osvědčily se v mnoha fitness centrech.

Volné váhy

Zóna pro volné váhy je vybavena činkami od světové značky ZIVA, která vybavovala i fitness na OH v Brazílii. Tři atypicky černé a dvě zelené olympijské osy, jsou pro Váš komfort vybaveny pogumovanými kotouči, jednoručky jsou polyuretanové, bez jakýchkoliv šroubů či částí, které se mohou povolit. V zóně je zesílená a odpružená podlaha, přesto prosíme, neházejte činky na zem z výšky. Máme dostatek polohovatelných laviček a prostoru okolo nich. Pro vetší pohodlí klientů disponujeme dvěma lavicemi na bench press a dvěma klecemi na dřep.

Kardio zóna

Všimli jsme si, že z kardio tréninku (cvičení) je největší zájem o běžecké pásy. Fitness Fontána má k dispozici nejenom běžecké pásy, elliptical (eliptický trenažér), veslařský trenažer a kola od firmy Life Fitness, ale i malou běžeckou dráhu!

Stroje

V tomto menším prostoru jsou k dispozicí stroje s cihličkami, které mají rády ženy. Zde nemusí, na rozdíl od FITNESS SÁLU, kde jsou k dispozici jen činky a stroje s nakládacími kotouči s ničím těžkým manipulovat, jen si nastaví váhu, s kterou chtějí cvičit. Také je zde jisté soukromí..

Boxovací pytel a ručkovací žebřík

Další menší prostor poskytuje možnost “bouchání” do pytle a cviky s vlastní vahou s využitím ručkovacího žebříku.

Aerobní sál

Přilehlý aerobní sál je vybaven odpruženým povrchem Mondoflex, který bezvadně tlumí otřesy.

Aerobní sál rádi využívají ti, kteří si přejí při cvičení více soukromí. Někdy funguje také jako improvizovaný dětský koutek – trampolínky a nafukovací balony se dětem moc líbí.

Začněte ještě dnes!

Pro nové klienty 1. vstup zdarma!